Thursday, 16 June 2011

engineer gila~~




bila otak sudah tepu..
mungkin resistance terlalu besar
tidak lagi mampu menahan arus masukan yang tinggi
atau inductance yang melembabkan pemikiran
melembabkan hingga ber-mili second
atau capacitance yang tak dapat menanggung beban
voltan tinggi yang dikenakan

di mana kamu wahai transformer
yang dapat meningkatkan kapasiti otakku
takkala aku pening
atau boost chopper
yang meningkatkan daya fikiran
takkala otakku berfikir secara mendatar..
nak ku pakai saja power transformer
tapi manakan ku dapat?

ah..
saat ini
aku rasa ingin kembali mencarimu
wahai adrenaline..

30 comments:

intan.maisarah said...

nah..

hulur andrenaline..


baru beli ni..


guna elok elok.

CassiaSiamea said...

beli??

aku nk yg origanal..

intan.maisarah said...

....
*belah diri..*


nah.. adrenalin aku..

(~.~")
macam la adrenaline ni boleh nampak.

CassiaSiamea said...

xpe ar..

nanti proses sendiri

yg tu simpan utk kamu saja..

ghost writer said...

nih yang payah kalau si engineer sudah mula menggunakan kepakarannya...mau mati si pujangga.haha

CassiaSiamea said...

ghost: saja mengilakan kepala..

SYARIFF HAIKAL said...

pe brang andraline..try pulse voltage...tgk pegi die cmne..aku agak waveform otak ko ni da jadi quasi squawave..so ambk active power filter bagi sinusoidal blk...x perlukan andraline.hahaha

bujal X said...

space kena cukup,nanti overload ada yang pecah kepala plak~he~~

Pembunuh Tanpa Bayang said...

rehat~

Khairul Antasha said...

hi CassiaSiame!... nak panggil Siam boleh? :p

baru dpt singgah ke blog kamu..

belum hadam lagi tulisan kamu..nanti baca & hadam... :)

catherine- said...

kamu mencari transformer atau adrenalin??

x aci tahuU!

CassiaSiamea said...

shariff : aku rindu adrenaline

bujal : kat mana boleh upgrade

Khairul : apa pun boleh..

rin : transformer dh biasa jumpa, cuma hilang..

EZAN IDMA said...

bukan gila. cuma unik :)

CassiaSiamea said...

pembunuh : terlalu lama aku rehat..dh berkarat..

CassiaSiamea said...

ezan : gila juga unik..

Pembunuh Tanpa Bayang said...

kalau dah berkarat,kenapa kau tak minyakkan saja supaya berkilat?

mungkin ada sesuatu yang kau terlupa?
hingga ia menjadi beban?

CassiaSiamea said...

pembunuh : kadang2 minyakkan saja x cukup..

ada byk benda yg aku lupa..
kalau kamu tahu tlg ingatkan..

Inspirationalefeks said...

engineer sudah berpuisi . hekhelk

Kisah Hati said...

tambahkan saja hormon itu agar kau mampu tingkatkan kuasamu...

skandaLdariLangit said...

suntik adrenaline utk lebih bertenaga.





sekali tersalah pasang transformer. injap turun punya. keke

skandaLdariLangit said...

p/s : tak angau. doa sahaja bahagia terus ada.

RepublicAku said...

bhai...ambik ketamin ...bhai...keh3!

Raden said...

ape susah..isap gam cukup

Liyana Zahim said...

sy nk kawen ngan engineer tau? yg gile tu la yg bhgia.. Geheheheh~

Qaseh dalia adelia said...

dop pehe hihi

Fyqa said...

maaaggadd

"-.-

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

layan saja gilanya

Jerry Ghazali said...

budak elektrikal ker ape..hehe

vampire's lovex said...

lagu hape,asal aku tak tahu...wuuu *sadis nye aku

CassiaSiamea said...

vampire: 3 idiot.. satu2 cerita hindustan yg budak engine suka..